Oznam pre občanov

Úvod / Všetky články / Aktuality a oznamy / Oznam pre občanov
Oznam pre občanov

Vážení občania,

Informujeme Vás, že zberový dvor bude od 1.apríla otvorený v riadnom prevádzkovom čase:

V pondelok od 17:00 do 20:00, v stredu od 17:00 do 20:00 a v sobotu od 9:00 do 13:00. Pri vstupe na zberový dvor musíte mať ochranné rúško, dodržiavajte patričný odstup a riaďte sa podľa pokynov zodpovedného zamestnanca.

Zároveň upozorňujeme na zákaz vývozu akéhokoľvek bioodpadu pri staré koryto rieky. Konáre a haluzovinu je možné odovzdať na zberovom dvore, prípadne ho zložiť na plochu vľavo od vstupu do zberového dvora.

Oznamujeme občanom, že obecný úrad v Ivanke pri Nitre je až do odvolania pre verejnosť zatvorený, v prípade potreby nás kontaktujte prosím telefonicky, alebo mailom.

Informujeme Vás o možnosti zabezpečenia textilných rúšok pre našich občanov, rúka sú zdarma k dispozícii na obecnom úrade, v prípade záujmu kontaktujte obecný úrad na telefónnych číslach: 037/ 6564 582, alebo mailom: obec@ivankaprinitre.sk

Dôrazne žiadame seniorov a ohrozené skupiny, aby navštevovali obchod maximálne 1x týždenne v určenom čase od 9:00 do 12:00 hod, prípadne si zabezpečili nákup prostredníctvom príbuzných, susedov. Ak nemáte možnosť zabezpečiť si nákup potravín, či liekov, môžete sa informovať o tejto možnosti na obecnom úrade.